Reference 2007


01-12/2007

Plzeňský Prazdroj, Plzeň
Dodávka a montáž technologie chlazení pro chladicí boxy s tanky a KEG sudy v zázemích 61 různých restaurací.

12/2007

Pramen-Brněnka, Brno (Supermarket EDEN)
Dodávka a montáž kompletní technologie chlazení pro supermarket. Celkem 25 připojených chladíren, mrazíren a vitrin. Sdružená kompresorová jednotka s plynulou regulací výkonu kompresorů frekvenčními měniči. Celkový chladicí výkon chladicí sekce 71 kW, celkový výkon mrazicí sekce 18 kW. Dodávka realizována včetně systému DIXELL XWEB3000 pro vzdálený monitoring a řízení technologie montáže a zpracování kompletní realizační dokumentace.

11/2007

MAKOVEC, Kostelec na Hané (Zpracování masa)
Dodávka a montáž technologie se sdruženou jednotkou o celkovém výkonu 277 kW pro nově budovanou bourárnu masa. Součástí dodávky systém elektronických vstřikovacích ventilů DANFOSS a kompletní realizační dokumentace.

09/2007

Stravovací a výukové centrum, Brno-Jílová
Dodávka a montáž kompletní technologie chlazení pro zázemí kuchyně. Celkem 14 připojených chladíren, mrazíren a zchlazovačů potravin. Sdružená kompresorová jednotka s plynulou regulací výkonu kompresorů frenvenčním měničem. Celkový chladicí výkon chladicí sekce 15 kW, celkový výkon sekce zchlazovačů potravin 15 kW. Celkový výkon mrazicí sekce 4 kW. Dodávka realizována včetně systému DIXELL XWEB500 pro vzdálený monitoring a řízení technologie montáže a zpracování kompletní realizační dokumentace.

07/2007

Nemocnice u Sv.Anny, Brno
Dodávka a montáž klimatizace nově budovaných ordinací.

Nukleární chlazení

6.09.2010

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut neque ut justo vestibulum sodales. Sed porttitor libero et lorem varius eleifend.

Proin adipiscing, justo a iaculis interdum, nunc enim ullamcorper urna, id porttitor turpis sapien quis lacus. Integer at metus vel nibh vulputate feugiat.

více »

Co dokážeme?

co dokazeme Potřebujete jěště další důvod, proč zvolit právě nás?